Przygotowywana z drobno poszatkowanej kapusty białej, posypanej solą w odpowiedniej proporcji a następnie poddanej procesowi fermentacji.
Charakteryzuje ją:
świeżość, bogaty skład odżywczy i niepowtarzalny smak. Kapusta kiszona dwoma metodami: tradycyjna metoda kiszenia jesienią i kiszenie na bieżąco.
Dostępne gramatury:
Przygotowywana z drobno poszatkowanej kapusty czerwonej z dodatkiem jabłka, posypanej solą w odpowiedniej proporcji a następnie poddanej procesowi fermentacji.
Charakteryzuje ją:
świeżość, bogaty skład odżywczy i niepowtarzalny smak. Kapusta kiszona na bieżąco.
Dostępne gramatury
Przygotowywane z gruntowych ogórków zielonych z zalewą solankową i naturalnymi przyprawami: koper, czosnek, chrzan.
Charakteryzuje je:
świeżość, zapach, chrupkość i niepowtarzalny smak.
Dostępne gramatury:
Przygotowany ze startych ogórków kiszonych.
Charakteryzuje go:
zapach i niepowtarzalny smak. Stanowiący bazę do zup, sosów i dań gotowych.
Dostępne gramatury:
Przygotowywane z ogórków zielonych z zalewą solankową i naturalnymi przyprawami: koper, czosnek, chrzan.
Charakteryzuje je:
świeżość, zapach, chrupkość i niepowtarzalny smak.
Dostępne gramatury:
Uzyskany podczas kiszenia kapusty białej. 100% naturalny.
Charakteryzuje go:
krystaliczna barwa, zapach i niepowtarzalny smak. Sok z kiszonej kapusty jest bogatym źródłem antyoksydantów oraz witamin i minerałów.
Posiada witaminy B1, B2, B3 i B6 oraz K, E i C.
Sok nie jest poddawany procesom pasteryzacji ani żadnym innym zabiegom termicznym.
Objętość netto 500 ml
Uzyskany podczas kiszenia buraków czerwonych. 100% naturalny.
Charakteryzuje go:
intensywnie purpurowa barwa, zapach i niepowtarzalny smak. Sok z kiszonych buraków jest bogatym źródłem witamin i minerałów, dzięki czemu doskonale wzmacnia odporność.
Sok nie jest poddawany procesom pasteryzacji ani żadnym innym zabiegom termicznym.
Objętość netto 500 ml
© 2022 Firma Produkcyjno-Handlowa „Gostek” Jacek Gos | Polityka prywatności
Projekt i realizacja: Agencja Interaktywna Pakulski Media